fredag 9 april 2010

Bygg med oss!

I går hade vi förvalskampanjen i Gävle. Ida Gabrielsson från partistyrelsen och ett flertal lokala företrädare både från Vänsterpartiet och ung vänster var på plats när den kringresande vagnen riggades upp på Rådhustorget. Bygg med oss! - världens bästa välfärd utan vinstintressen. Det är en bra rubrik när man ska ut och möta och lyssna in väljarnas synpunkter.

Röda mattan rullades ut och ballonger blåstes upp. Kaffe och lite godis på plats och så var det bara att slänga sig ut med material och enkät. Och trots den lite undanskymda platsen, nu när stortorget håller på att byggas om, så var det många samtal som fördes. Om hur vi bäst bygger välfärden och hur alla ska bli delaktiga i bygget och vilken politik som krävs.
Även Arbetarbladet kom förbi en stund på eftermiddagen. Alltid bra med lite uppmärksamhet. Det är ju att nå ut som är viktigt, för att vi ska få in åsikter i denna förvalsturné. Dock att deras artikel bottnade i att kartlägga trenden med mänskliga möten i Obama-stil. Att möta och samtala med människor har ju Vänsterpartiet varit bra på långt innan USA hakade på den trenden.

För den som missade turnén i går, finns det flera tillfällen att komma till tals med Vänsterpartiet. I Gävle kommer vi att finnas ute på stan ett flertal fredagar och lördagar under resten av april. Eller så går man helt enkelt in på kampanjrens webbplats.

Inga kommentarer: